Tijdens ons thema ‘België in Europa’ zijn we eerst even gaan kijken naar ons eigen landje. Nadien zijn we ‘op reis’ gegaan in ons werelddeel EUROPA. De kinderen hebben een top 5 van landen uit Europa gemaakt. Na heel wat puzzelwerk hebben ze dan een land gekregen dat ze mochten voorstellen op een Europese markt. De kinderen hebben in atlassen opgezocht, ze hebben presentaties gemaakt, geknutseld, uitnodigingen gemaakt, … Om uiteindelijk een schitterende Europese markt te organiseren waar meer dan 20 landen uit Europa werden voorgesteld. Eerst konden de directie, de secretaresse en de kinderen uit het 3de en 4de leerjaar eens komen kijken, maar daarna was het voor echt … Dan kwamen de ouders, familieleden, … Iedereen vond het geweldig en heeft er van genoten.