Onze school

Onze school is een echte dorpsschool. Onze school is een echte basisschool, kinderen zijn er welkom van 2,5 jaar tot 12 jaar.

Samen met het hele team willen wij er een succes van maken. Om te ondersteunen kunnen wij rekenen op een paar initiatieven in een nauwe samenwerking. Je kan meer informatie vinden hier.

Onze school kan beroep doen op geëngageerde ouders. Deze bundelen samen met ons de krachten in de ouderraad. De ouderraad ondersteunt onze school op talrijke manieren. Zo organiseren ze jaarlijks leuke activiteiten op de school en kunnen we op hun helpende handen rekenen bij het organiseren van het schoolfeest, uitstappen, restaurantdag, … Wil ook jij graag de handen in elkaar slaan met onze school, neem dan een kijkje op de pagina van de ouderraad.

Wie is Wie?

Directeurs